Svensk Solenergi | Start / Medlemsföretag / Medlemsföretag kategori A / Fortum Power & Heat
  • Print
  • Facebook
  • LinkedIn

Fortum Power & Heat

Vi tror på en ljusare framtid med solenergi. Vill du vara med på vår resa? I framtidens energisystem kommer energi att produceras både i storskaliga anläggningar och hos privatpersoner och företag som har solpaneler, vindsnurror eller små vattenkraftverk installerade. Alla vinner på småskalig och hållbar elproduktion – inte minst vår jord. Du blir till viss del  självförsörjande, och elen du säljer tillbaka kan vi på Fortum erbjuda våra övriga kunder som vill ha ursprungsmärkt, hållbar el.

Vi erbjuder en helhetslösning på sol

Tre skäl att köpa Fortums Solcellspaket: 

  1. Vi erbjuder en nyckelfärdig lösning. Fortums erbjudande inkluderar allt du behöver för att komma igång, och då menar vi verkligen allt.
  2. Vi tar totalansvaret mot dig som kund. Vi blir din enda kontaktpunkt och hanterar allt från leverans och installation till garantiärenden och servicefrågor.
  3. Fortum är en trygg samarbetspartner. Vi kan det här med elproduktion, vi är en stabil och långsiktig partner och vi har ett dedikerat solteam som hjälper dig.

Fortums erbjudande inkluderar allt du behöver för att komma igång. Vi erbjuder hårdvara, leverans, installation och driftsättning till ett paketpris, utan några som helst tilläggskostnader.  Just nu erbjuder vi Solcellspaketet till dig som bor i Stockholms län. Vi erbjuder tre olika paket men önskar du en annan storlek kan du alltid kontakta oss. Vi hjälper dig gärna till att hitta den lösning som passar ditt hus bäst.  

Kontaktuppgifter

Fortum Power & Heat
Hangövägen 19
115 77 Stockholm

08-671 78 07

Per Harsem

www.fortum.se

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Holländargatan 17
111 60 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–12

info@svensksolenergi.se

Bli medlem

Nya företagsmedlemmar antas av styrelsen.
Välkommen med din ansökan.
Bli medlem