Svensk Solenergi | Start / Om oss / Advisory Board
  • Print
  • Facebook
  • LinkedIn

Advisory Board


Vi har valt att sätta samman ett Advisory Board för strategiska och praktiska kommunikationsfrågor. Vi anser att en handplockad kompetensförstärkning kan ge större effekt än en traditionell lösning, både på kort och lång sikt.


Nedanstående specialister kommer att stödja kansliet i den löpande verksamheten och styrelsens kommunikationsgrupp med strategi och vision. Vi smygstartade samarbetet under 2014, med sikte på riksdagsvalet 2018. 

Uppdraget i Svensk Solenergis Advisory Board är pro bono.

 

Liselott Törngren

Kommunikationskonsult och -strateg, för närvarande anställd på varumärkesbyrån Rewir. Har varit delägare i flera reklambyråer, haft ett flertal förtroendeuppdrag inom branschen och har kontinuerligt uppdrag som handledare och föreläsare på Berghs School of Communication. Den gedigna bakgrunden och erfarenheten från såväl kortsiktiga kampanjer som långsiktiga opinionsbildande satsningar, gör att Liselott kan bidra till Svensk Solenergis utveckling och professionalisering.

Mattias Beijmo

Grundade DUMA för att hjälpa organisationer att basera strategier och taktiska beslut kring digitala kanaler på analys och fakta istället för tycke och smak. Han håller sedan några år tillbaka en Masterclass i strategisk Web Management, samt lär sedan 1999 företag och organisationer, nationellt och internationellt, hur de själva kan bli bättre på att arbeta med digitala kanaler. Och stödjer ledningsgrupper och investerare med beslutsstöd inom den digitala domänen, såväl i Sverige som andra länder.

Engagemanget i Svensk Solenergi grundar sig i hans genuina intresse för innovation och framtidsfrågor.

 

Mikael Rosén

Vd och byråchef för ett flertal kommunikationsbyråer. Han har gedigen erfarenhet från såväl strategiskt påverkansarbete och praktiskt genomförande. Arbetar huvudsakligen med att hjälpa företag och organisationer att själva utföra sitt kommunikationsarbete med spetskompetens inom skriftlig kommunikation i alla kanaler.

Engagemanget i Svensk Solenergi grundar sig i ett djupt intresse för kommunikationens roll i komplexa företag och organisationer.

 

 – Li Lindström, kansliansvarig

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Holländargatan 17
111 60 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–12

info@svensksolenergi.se

Senaste nyheterna

2016-12-14

Nominera till Solenergipriset 2017

Solenergipriset utdelas årligen, för Årets anläggning och Årets prestation.

2016-11-22

Egenanvänd solel i större fastigheter befrias från energiskatt

Regeringen meddelade i går att den avser att föreslå en sänkning från normalskattenivån, i dag 29,2 öre/kWh, till 0,5 öre/kWh för egenanvändning från solcellsanläggningar på mindre än 255 kW genom avdrag i punktskattedeklaration.

2016-10-21

Ta bort strafftullarna på solcellsmoduler

Den 12 oktober skickades ett brev till EU-kommissionär Cecilia Malmström med en vädjan om att ta bort strafftullarna på solceller och solcellsmoduler från Kina. Brevet är underskrivet av fler än 400 europeiska företag i 28 medlemsländer.

2016-10-18

Energimyndighetens solelstrategi har presenterats

Svensk Solenergi ser mycket positivt på att det äntligen finns ett förslag till strategi för användning av solel i Sverige.

2016-10-07

Solcellsstödet förlängs

Regeringen har beslutat om en ändring i förordningen om statligt stöd till solceller. Ändring innebär att sista datum för att slutföra stödberättigande åtgärder flyttas fram, från 31 december 2016 till 31 december 2019.