Svensk Solenergi / Medlemsföretag / Medlemsföretag 2020 / Premiumföretag (a) / Weland Stål
  • Print
  • Facebook
  • LinkedIn

Weland Stål

Med över 40 års erfarenhet av taksäkerhet och infästningar i tak har Weland Stål utvecklat infästningssystem för solpaneler.

Våra infästningssystemen är testade och beräknade för att klara våra tuffa förhållande här i Norden. Systemen passar alla taktyper och alla typer av solceller, solpaneler och solfångare.

Vi erbjuder en rad olika lösningar. System för parallellt montage med taket, låglutande system med 15° lutning, höglutande stativsystem med 0–50° lutning. Med produkter från Weland Stål får du ett system med få och lättanvända detaljer. Montagen blir snabba, effektiva och hållbara. Vi lagerför samtliga detaljer och levererar direkt ut till montageplatsen på några få arbetsdagar.

Produkterna tillverkas i Magnelis, ett modernt och miljövänligt material med extremt goda korrosionsegenskaper. Materialet är klassat för C5M vilket betyder att montage även kan utföras på de mest utsatta ställena.

Weland Stål tänker miljö genom alla led. Produkterna tillverkas klimatneutralt med modern och energisnål maskinpark. Solpaneler på taket förser oss med egenproducerad el.

– Alexander Hermansson, utveckling/produktion

Kontaktuppgifter

Weland Stål
Industrivägen 1
523 90 Ulricehamn

0321-261 60

Alexander Hermansson
www.welandstal.se

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–15

info@svensksolenergi.se

Bli medlem

Nya företagsmedlemmar antas av styrelsen.
Välkommen med din ansökan.
Bli medlem