Svensk Solenergi | Start / Medlemsföretag / Premiumföretag (a) / Bixia
  • Print
  • Facebook
  • LinkedIn

Bixia


Bixia är ett elbolag som arbetar med att öka andelen närproducerad el från sol, vind och vatten. Vi är i dag ett av de elhandelsbolag som köper in störst andel närproducerad och förnybar el från lokala elproducenter i hela Sverige, vanliga människor med vindkraft- och vattenkraftverk på sin gård eller som har solpaneler på taket.
 

Vi söker fler som kan hjälpa oss att öka mängden solel

För att ställa om elproduktionen till mer förnybar el måste vi alla hjälpa till. Ingen kan bidra med allt, men alla kan bidra med något. Har du solpaneler på ditt tak? Bra! Den el som du producerar använder du i första hand själv som hushållsel. Det som blir över kallar vi för överskottsel och den kan du sälja till oss.

Vill du skaffa solceller?

Det blir allt vanligare för privatpersoner att investera i solceller och därmed även enklare. Av oss kan du få hjälp med leverans, inkoppling och möjlighet att sälja tillbaka överskottselen till ett förmånligt pris. Testa ditt tak på bixia.se/solel

 

Bixia Solklart – låna ut ditt tak till solenergi

Vi erbjuder dig som företagskund en helhetslösning inom solenergi. Du lånar ut taket till din fastighet där vi tillsammans med vår leverantör tar ett helhetsansvar genom hela processen, i allt från finansiering, installation till drift och förvaltning. Sedan köper du den el som produceras till ett förutbestämt pris per levererad kilowattimme.

Ditt företag behöver inte investera i en solanläggning och kan på så sätt lägga investeringen på andra miljöinvesteringar som gynnar klimatet och din affär. Läs mer på bixia.se/solklart

 

Kontaktuppgifter

Bixia AB
Box 1510
581 15 Linköping

013-20 90 50

Bixia kundservice

www.bixia.se

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–15

info@svensksolenergi.se

Bli medlem

Nya företagsmedlemmar antas av styrelsen.
Välkommen med din ansökan.
Bli medlem