Svensk Solenergi | Start / Medlemsföretag / Premiumföretag (a) / El av sol Nordic
  • Print
  • Facebook
  • LinkedIn

El av sol Nordic

 

El av Sol – ett företag med massor av energi och erfarenhet

I skrivande stund mars 2018, har El av Sol tolv medarbetare och finns på fem ställen i Sverige, från Vansbro i norr till Valdemarsvik i söder. Sätet finns på gården Katrineberg utanför Västerås, men försäljning och byggnation sker över hela landet. Kunderna är primärt företag och lantbrukare som vill producera sin egen el på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Nyckelfärdiga solcellsanläggningar av hög kvalitet

El av sol erbjuder en helhetslösning från konsultation och projektering till montering av en komplett anläggning. De säkerställer alltid produkter och byggnation med försäkringsexperter och anlitar de mest kompetenta och erfarna byggarna och elektrikerna. El av Sol anlitar bara underleverantörer som bygger enligt de riktlinjer och lagar, har fullgoda försäkringar och i övrigt följer svenska lagar och regler och de samlar återkommande sina montörer för utbildning.

Säkerhet i alla led

El av Sols modell för att bygga solcellsanläggningar utgår från den standard som Länsförsäkringar föreskriver och lever upp till Säker gård-kriterierna. Genom Kraftpojkarna som grossist säkerställs att alla produkter är av hög kvalitet. Ett exempel är invertern Solaredge som säkerställer att spänningen inte blir hög även om solen gassar på anläggningen.

Certifierad solelinstallatör (CIN 2).

David Sundén, El av sol Nordic

Kontaktuppgifter

El av sol Nordic
Katrineberg 1
725 92 Västerås

021-475 90 10

Håkan Lindberg
www.elavsol.se

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–12

info@svensksolenergi.se

Bli medlem

Nya företagsmedlemmar antas av styrelsen.
Välkommen med din ansökan.
Bli medlem