Svensk Solenergi | Start / Medlemsföretag / Premiumföretag (a) / Kraftpojkarna
  • Print
  • Facebook
  • LinkedIn

Kraftpojkarna

Kraftpojkarna erbjuder nyckelfärdiga system och produkter för produktion av el och varmvatten inom de förnyelsebara energikällorna sol-, vind- och vattenkraft. Dessa ska vara långsiktigt hållbara och kostnadseffektiva med marknadens högsta designvärde. Vi ansvarar för hela processen från nydesign och konstruktion av kundspecifika lösningar till projektering, leverans samt idrifttagning och besiktning av det nyckelfärdiga systemet.
Kraftpojkarna är en certifierad installatör solel (CIN 2).

Solkraft

Inom området solkraft erbjuder Kraftpojkarna varierande lösningar, från mindre solkraftsystem på exempelvis båtar, husvagnar, villatak till större solkraftanläggningar på industrifastigheter och i form av solcellsparker.

Energiby utanför Västerås

2013 står Sveriges första energiby med fokus på sol-, vind- och vattenkraft och tillika Kraftpojkarnas huvudkontor klart. Energibyn i Nykvarn (ca 2 mil öster om Västerås) har som syfte att ge dig en djupare förståelse för området förnyelsebar energi genom att på plats ta del av Kraftpojkarnas system och produkter samt delta vid seminarier och utbildningar inom dessa områden.

.

– Christian Tapper, vd, Kraftpojkarna

Kontaktuppgifter

Kraftpojkarna
Nykvarns gård
725 96 Västerås

021-277 90

Christian Tapper

www.kraftpojkarna.se

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–12

info@svensksolenergi.se

Bli medlem

Nya företagsmedlemmar antas av styrelsen.
Välkommen med din ansökan.
Bli medlem