Svensk Solenergi / Nyheter / Kalendarium / ExpoSol, Örebro

ExpoSol, Örebro

2021-09-22

ExpoSol – möt 20 leverantörer och få 1000 möjligheter på en ort nära dig i Sverige. Allt professionellt förpackat på bästa läge och en gratis lunch.

Vi har gemensamt valt ut de viktigaste aktörerna i branschen som kan skapa den bredd på ExpoSol som krävs för att du skall tycka att detta är intressant.

Föranmälda besökaren erbjuds också möjlighet att ta del av en inspirationsföreläsning av Solkungen Lars Andrén, en av Sveriges mest anlitade föreläsare på området. 

Jobbar du med bostadsföretag, lantbruk, fastighetsutvecklare, installatörer, byggföretag, arkitekter och (B2B) så är detta något för dig.

 

Expo är öppet mellan kl 10-14. 

Vill du ställa ut på ExpoSol? läs mer här.

__________________________________

Premiär för ExpoSol i september

Vi ser (sol)ljuset i pandemitunneln. Restriktionerna lättas och mässorna drar igång igen. Redan 21-23 september arrangerar Slussen.biz premiärturen av den ambulerande mässan ExpoSol. I tur och ordning besöker turnén Linköping, Örebro och Västerås där du som medlemsföretag har möjlighet att visa upp dina produkter och tjänster, samt bjuda besökarna på lunch. ExpoSols målgrupper är i första hand bostadsbolag, lantbruk, fastighetsutvecklare, installatörer, byggföretag och arkitekter.

Vill ditt företag vara med som utställare på ExpoSol? Som medlem i Svensk Solenergi har du 10% rabatt på utställarpaketet (2 960 kr) på första ExpoSol-turnén samt två månader kostnadsfritt digitalt utställarpaket. Du väljer själv nivå på ditt deltagande. Vill du veta mer? Kontakta Slussen.biz på sales@slussen.biz eller 08-518 018 00.

Anmäl dig här

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–15

info@svensksolenergi.se

RSS Feed

Föreningens egna evenemang