Svensk Solenergi | Start / Nyheter / Kalendarium / Goda krafter

Goda krafter

2013-04-25

Kraftsamling för smart och förnybar energi. På Högskolan i Halmstad samlas 25-27 april flera rikstäckande organisationer som arbetar för ett långsiktigt hållbart energisamhälle.


I år blir det flera föreningar som samlas i högskolans lokaler i en miljö som är klippt och skuren för arrangemangen. Högskolan i Halmstad är berömd för sin energi- och vindkraftsutbildning och satsar idag på att profilera sig som ett av landets mest framstående innovationsdrivande lärosäten. Och kommunen är en av Sveriges ledande ekokommuner och arbetar målinriktat för att värna miljön och ha klimatfrågorna högt på agendan.


För årets GodaKrafter! förfogar vi över hela kongresscentrat Visionen vid foten av höghuset Trade Center vid entrén till högskoleområdet. Förutom rymliga konferenslokaler kommer vi även att förfoga över lobbyn i två plan med gott om utrymme för mingel och fyrtio utställare.


GodaKrafter! startades i Borlänge i fjol av Sveriges Energiföreningars RiksOrganistation SERO, Svensk Vindkraftförening SVIF och Svensk Vattenkraftförening SVAF tillsammans med Dala Energiförening DEF.

Läs mer på Goda krafters hemsida.

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–12

info@svensksolenergi.se