Svensk Solenergi | Start / Nyheter / Kalendarium / Installation av solceller för yrkeskunniga, fr o m 23 april

Installation av solceller för yrkeskunniga, fr o m 23 april

2019-06-04

Nu erbjuds inom projektet EcoINSIDE2 en kurs genom Högskolan Dalarna om installation av solceller. Kursen riktar sig mot företag vilka redan installerat solceller eller planer att göra det i framtiden. Föreläsningar och undervisningsmaterialet tillhandahållas från 23 april.

 

Kursen innehåller inspelade föreläsningar om solel och gällande regler för installation av solceller. Kursen avslutas med två dagar praktik på Högskolan Dalarna.

Föreläsningar och undervisningsmaterialet tillhandahållas från 23 april
Praktikdelen kommer genomföras 3 och 4 juni 2019 på Högskolan Dalarna i Borlänge
Det rekommenderas att börja med föreläsningar så tidigt som möjligt. Det tar totalt 30–35 timmar att lyssna på alla föreläsningar.

 

Kursen bekostas av EcoInside2 som är ett Interreg-projekt, vilket gör att ni kan delta kostnadsfritt. Som motprestation ska ni lämna tidrapport på nedlagd tid samt bifoga ett lönebesked som styrker er lönekostnad.

Detta behöver vi ha för att få räkna er insats som medfinansiering i projektet och på så sätt finansiera framtagande och genomförandet av kursen. Ytterligare instruktioner om detta kommer i samband med anmälan till kursen. Genom att anmäla er förbinder ni er att lämna in tidrapport och lönebesked snarast efter kursens genomförande.

Mer info och anmälan byggdialogdalarna.se

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–15

info@svensksolenergi.se