Svensk Solenergi | Start / Nyheter / Kalendarium / Solenerginätverkande – Bergsjön

Solenerginätverkande – Bergsjön

2017-10-09

Studiebesök för att beundra ”Bergsjöns svarta diamant” som nu levererar el från solceller på fasader och tak, med efterföljande mingel.


Initiativet kommer från ett av våra medlemsföretag, och är i all enkelhet en nätverksträff för oss solenergientusiaster och dito proffs.Målet är förutom trivsel att utbyta erfarenheter och bidra till lite mer aktivitet kring solenergi i regionen, enligt initiativtagaren, Peter Kovacs, RISE.

"Jag är glad att på Dan-Erics och Zacks vägnar bjuda in er till ännu en Solöl, denna gången av ett lite annorlunda slag. Vi kommer att besöka Stacken i Bergsjön, se  för att beundra ”Bergsjöns svarta diamant” som nu levererar el från solceller på fasader och tak.
Eftersom området inte erbjuder så många möjligheter till barhäng och det inte är läge att åka in till centrum efteråt så ordnar vi i stället barhänget i Stackens eget café där vi kommer att se till att det finns lite att släcka törsten med. Kanske även läge att förbeställa något att äta? Det löser vi i så fall genom att ta upp beställningar på lokalproducerad hämtpizza då vi samlas kl 17, måndag 9 oktober i Stackens entré.

Hoppas få se många av er på Stacken! Vi ser gärna att ni föranmäler intresse (egentligen intresse av dryck) så vi kan planera inköp någorlunda precist. Använd då vår eminenta Facebooksida i första hand.. Ni som inte har facebook kan höra av er via mejl."

Peter Kovacs, RISE

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–12

info@svensksolenergi.se