Svensk Solenergi | Start / Nyheter / Kalendarium / Solforum 2013

Solforum 2013

2013-05-16

Solforum 2013 – från idé till produkt – kommer att äga rum i Stockholm 16 maj. Notera datumet redan nu, mer information kommer.


Solforum är Energimyndighetens nya programkonferens för forskningsprogrammet El och bränsle från solen, vars första projekt påbörjades i januari.

Årets tema är ”från idé till produkt”. Syftet är att skapa fler kontaktytor mellan forskning och näringsliv och att informera om programmets nuvarande projekt samt den kommande utlysningen. Inbjudan kommer att skickas ut om en knapp månad, då även anmälan öppnar, men notera gärna datumet redan nu.

Program som pdf Solforum 2013

 

Tid:    16 maj kl. 09.00 - 19.00

Plats:  Clarion Hotel Sign, Stockholm

Hur ska vi använda el och bränsle från solen i Sverige framöver? I vilka nya tillämpningar kommer solceller och solbränsle att dyka upp? Vilka idéer finns? Vem gör vad? Och hur hittar du finansiering?Solforum, den nya programkonferensen för Energimyndighetens forsknings- och utvecklingsprogram El och bränsle från solen, har i år temat Från idé till produkt. Konferensen kommer bl.a. att bjuda på idéer från både näringsliv och forskare, tips från dem som redan tagit steget från idé till produkt och nätverksbyggande aktiviteter.  

Vill du få möjlighet att kort (10 minuter) presentera din idé under konferensens idéforum, och diskutera den med andra konferensdeltagare under det efterföljande fikat så beskriv den i anmälningsformuläret.

Program

Ett preliminärt program för konferensen hittar du här.

Deltagaravgift

Konferensavgiften på 700 kr (exklusive moms) inkluderar lunch, fika och kvällsmingel med buffé och alkoholfria dryckesalternativ. 

Inbjudan till Solforum är personlig men kan överlåtas till en annan person inom samma organisation. Konferensen har ett begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är 2 maj. Anmäl dig så snart som möjligt för att vara säker på att få plats. Gör anmälan här

Frågor?

Har du frågor om anmälan eller det praktiska kring konferensen, kontakta Madeleine Persson på Blick Möteskonsult, madeleine@blickmoteskonsult.se, 08-556 029 02

Har du frågor om konferensens innehåll, kontakta Sara Malmgren, sara.malmgren@energimyndigheten.se, 016-544 20 29 eller

Tobias Walla, tobias.walla@energimyndigheten.se, 016-544 20 54 

 

Kontakta oss

Svensk Solenergi
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

08-441 70 90

öppet vardagar 09–12

info@svensksolenergi.se