31 mars 2022 |

Arbetsledare till Gruppsol

GruppSol AB
Arbetsroll: Arbetsledare eller ledande montör solceller
Region: Göteborg, Västra Götaland
Omfattning: Heltid med start omgående
Språkkrav: Svenska/Engelska
Körkort: B Körkort
Anställningsform: tillsvidare
Arbetslivserfarenhet: 2–3 års erfarenhet
Meriterande erfarenhet: Erfarenhet från att ha jobbat som arbetsledare inom byggbranschen. Lön: Fast månads-, vecko- eller timlön enligt kollektivavtal. Bra förmåner och arbetsvillkor.

ROLLBESKRIVNING

Som arbetsledare ansvarar du för att planera din egna tid samt ditt teams slutleverans, där du förväntas slutföra projekt i utlovad tid. Du planerar, styr och följer upp produktionen samt medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Som arbetsledare är du också en viktig länk i säkerhetsarbetet. Du kommer att arbeta självständigt med omväxlande jobb och stort eget ansvar. Du har dessutom kontinuerlig kundkontakt där din känsla för kundservice värderas högt.

VAD GRUPPSOL ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig som arbetsledare att arbeta i ett starkt team med frihet under ansvar där du utvecklas och får bidra med dina kunskaper och erfarenheter varje dag. GruppSol värnar om sin personal och lägger därför stor vikt vid arbetsvillkor, säkerhet och kompetensutveckling. Som arbetsledare har du en viktig roll i vår målsättning att alltid leverera hög servicenivå och de absolut bästa helhetslösningarna. Du förväntas ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du har erfarenhet som arbetsledare inom byggbranschen.

VEM ÄR DU?

Som person är du serviceinriktad, med positiv inställning och du förstår vikten av att ha goda relationer med kunderna genom projektets alla led. Du har ett strukturerat arbetssätt och är bra på att samarbeta med andra i team men även självständigt. Du är lösningsorienterad och tar ett stort eget ansvar för din arbetsdag och ser till att alltid leverera utifrån din bästa förmåga. Du är noggrann, pålitlig och van vid att arbeta mot tydliga mål. GruppSol vill se dig lyckas i din roll samt får arbeta tillsammans med rutinerade medarbetare, varefter du övergår i att vara en aktiv del av vår organisation.

OM GRUPPSOL

GruppSol är ett ledande solcellsbolag som genomför allt från utveckling och kvalitetssäkring av solcellsprodukter till installationer av solceller, el och laddboxar. GruppSol grundades 2018 av civilingenjörer från Chalmers och KTH med visionen att leverera ”100% Solel till din fastighet och elbil”. GruppSol är i en mycket expansiv fas och är idag ett rikstäckande och ständigt växande bolag. GruppSol strävar hela tiden efter att ta fram och leverera världsledande och patenterade produkter med hög kvalitet, effekt och design. Bolaget har noga valt ut samarbetspartners och leverantörer för att säkerställa högsta kvalitet och bästa resultat. GruppSol har idag ett starkt, kompetent och engagerat team med lovande framtidsutsikter. Vi ser nu fram emot att anställa fler individer med rätt kunskap, erfarenhet och positiva engagemang som gör att vi tillsammans kan växa och uppnå vår vision.

SKICKA DIN ANSÖKAN MED PERSONLIGT BREV OCH CV TILL: work@gruppsol.se

  • Inga träffar.