31 mars 2022 |

Solcellsmontör till Gruppsol

GruppSol AB
Arbetsroll: Solcellsmontör
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid med start omgående
Språkkrav: Svenska/Engelska
Körkort: Giltigt B Körkort
Anställningsform: tillsvidare
Arbetslivserfarenhet: - 1-2 år inom installationsarbeten, montör, snickeri eller takläggning. Meriterande utbildning: Utbildning inom solcellsbranschen, samhällsbyggnad och byggnadsteknik. Lön: Fast månads- vecko- eller timlön enligt kollektivavtal.

VAD GRUPPSOL ERBJUDER DIG

Vi erbjuder nu dig som montör att arbeta i ett starkt team med frihet under ansvar där du utvecklas och får bidra med dina kunskaper och erfarenheter varje dag. GruppSol värnar om sin personal och ser till deras bästa samtidigt som vi tar stor stolthet i att alltid leverera hög servicenivå med de absolut bästa helhetslösningarna. Du förväntas har 1-2 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du kan montagearbete, solenergimontage, takmontage eller motsvarande praktisk erfarenhet inom installationsarbeten, snickeri eller takläggning.

VEM ÄR DU?

Som person är du serviceinriktad, med positiv inställning och du förstår vikten av att ha goda relationer med kunderna genom projektets alla led. Du är organiserad och strukturerad och bra på att samarbeta med andra och gillar att arbeta i team men är även självständig. Du är lösningsorienterad och tar ett stort eget ansvar för din arbetsdag och ser till att alltid leverera utifrån din bästa förmåga. Du är noggrann, pålitlig och van vid att arbeta strukturerat mot tydliga mål. GruppSol vill se dig lyckas i din roll och kommer att se till att du får genomgå ett antal internutbildningar samt får arbeta tillsammans med rutinerade montörer, varefter du övergår i att vara en aktiv del av vår montageorganisation.

OM GRUPPSOL

GruppSol är ett ledande solcellsbolag som genomför allt från utveckling och kvalitetssäkring av solcellsprodukter till installationer av solceller, el och laddboxar. GruppSol grundades 2018 av civilingenjörer från Chalmers och KTH med visionen att leverera ”100% Solel till din fastighet och elbil”. GruppSol är i en mycket expansiv fas och är idag ett rikstäckande och ständigt växande bolag. GruppSol strävar hela tiden efter att ta fram och leverera världsledande och patenterade produkter med hög kvalitet, effekt och design. Bolaget har noga valt ut samarbetspartners och leverantörer för att säkerställa högsta kvalitet och bästa resultat. GruppSol har idag ett starkt, kompetent och engagerat team med lovande framtidsutsikter. Vi ser nu fram emot att anställa fler individer med rätt kunskap, erfarenhet och positiva engagemang som gör att vi tillsammans kan växa och uppnå vår vision.

SKICKA DIN ANSÖKAN MED PERSONLIGT BREV OCH CV TILL: work@gruppsol.se

  • Inga träffar.