Partnererbjudanden

Externa erbjudanden för våra medlemmar

Medlemsföretag har tillgång till erbjudanden på produkter och tjänster från våra partners. Erbjudandena kan vara tidsbegränsade, men gäller så länge de finns här på hemsidan.

Kontakta kansliet om ditt företag också har erbjudanden till våra medlemmar.

Webbaserad funktion för visselblåsning

Blir ni fler än 50 anställda i December 2023? Då är Whistlesecures plattform för visselblåsning en enkel och trygg lösning för er. Med denna kan vem som helst upplysa ledningen om missförhållanden eller andra oegentligheter som förekommer på företaget, anonymt eller i eget namn.

EU har fattat beslut om att alla medlemsländer senast den 17 december 2023 ska ha regler om att företag med över 50 anställda ska ha en lösning för visselblåsning. Faktum är att tidigare- och sökande personal ska ha tillgång till er kanal för visselblåsning som enligt GDPR ska vara säkrad för anonymiserad kommunikation. Whistlesecure har tagit fram ett system som säkrar efterlevnad av den nya lagstiftningen och hantering av personuppgifter.

Som medlem i Svensk Solenergi gäller följande erbjudande för ditt företag.

- Gratis uppstart & utbildning

- Personlig genomgång av den nya lagstiftningen

- 15% rabatt på licensavgiften

- Fri hjälp vid ärendehantering

Surfa in på www.WhistleSecure.com och läs mer eller boka er personliga genomgång. Nämn då att ni är medlemmar i Svensk Solenergi.

Arctic Trygghetsförsäkring

Som medlem i Svensk Solenergi kan du skapa ett mervärde till dina solcellsanläggningar genom att inkludera en 5-årig trygghetsförsäkring via försäkringsförmedlaren Arctic. Trygghetsförsäkringen ger din kund en extra trygghet och ett ekonomiskt skydd i många år framöver. När du tar bort eventuella orosmoment som kan finnas inför ett köp gör du det enkelt för kunden att välja just er och era solcellsanläggningar. Den här medlemsförmånen innebär således fördelar både för dig och dina kunder!

Garantin som ingår vid solcellsinstallationer ger kunden ett skydd för maskinskador, dvs inifrån kommande skador. Med hemförsäkringen har solcellsanläggningen även ett skydd för utifrån kommande skador, så som exempelvis åsknedslag, storm, snöras, vandalisering, stöld mm. En sådan typ av skada medför tyvärr kostnader för självrisk samt minskar ersättningsbelopp på grund av åldersavdrag. Med vår trygghetsförsäkring är kunden skyddad mot detta i minst 5 år. När den 5-åriga trygghetsförsäkringen löper ut har kunden möjlighet att fortsätta med försäkringen årsvis upp till år 15.

När kunden anmäler en skada till sin hemförsäkring gör de avdrag på ersättningen. Där går trygghetsförsäkringen in och ersätter kunden för avdragen, hela självrisken och åldersavdraget, på så vis får kunden ersättning för hela skadekostnaden.

Med en långsiktighet knyter du kunderna närmare dig vilket ger dig en hög trovärdighet som samtidigt främjar din försäljning. Läs mer på www.arctic.se/svensksolenergi och för att teckna avtal kontakta vår försäkringsförmedlare Linda Tonnert på Arctic. Tel 070 746 05 67. E-post linda@arctic.se

EdZa

EdZa erbjuder flexibla lösningar för att säkerställa rätt personalresurser under personalintensiva tider och vid stora utrullningar. Med gedigen erfarenhet av resursförstärkning bland annat inom projektering, installation och drift kan vi erbjuda konsulter genom hyrköp eller direkta rekryteringar. EdZas expertis passar för projekt i snabb utveckling eller komplexa infrastrukturutbyggnader. De kan även skapa skräddarsydda teamlösningar för att bygga och utveckla kompetens inom olika områden. De kan bland annat tillhandahålla en senior specialist som får i uppgift att coacha och utveckla juniora resurser som blir framtida rekryteringsbas för er. Teamupplägget omfattar projektledning, rekrytering, onboarding, uppföljning och utvärdering samt bokning av utbildningar och administration.

Svensk Solenergis medlemmar får 10 % rabatt. Kontakta Moltas Nordin på 0763-44 40 17 eller moltas.nordin@edzagroup.se.

Ivar stuiods logotyp

IVAR Studios

Som medlem i Svensk Solenergi får du 10% rabatt på IVAR Studios tjänster för att utveckla er digitala kommunikation och virtuella besök på nätet. Som ledande utvecklare av virtuella turer, 360-video och VR i Norden är de experter på att skapa digitala besök som fångar besökare både online, på mässor och som kan hjälpa er sälja bättre.

IVAR Studios är prisbelönade för sina nydanande och innovativa lösningar kring digital storytelling, och anlitas för sin expertkunskap av kunder över hela världen – allt från National Geographic och stora organisationer till små svenska omställningsbolag.

Läs mer på www.ivar.studio och kontakta dem för ett förutsättningslöst möte på hello@ivar.studio.

Signpost

Som medlem i föreningen har du möjlighet att få professionellt stöd i dina rekryteringar, vid behov av interimskonsulter eller en second opinion på en kandidat i en rekryterings­process.

Signposts seniora konsulter är certifierade i marknadens mest välrenommerade arbets­psykologiska tester. Med tester som komplement kan Signpost ge ytterligare besluts­underlag vad gäller en tilltänkts kandidats egenskaper, styrkor och utvecklings­områden – potential/riskbeteenden samt attityder och värderingar.

Medlemmar i Svensk Solenergi har 25 procent rabatt på person­bedömningar, så kallade second opinions, som finns i två nivåer:

  • Medarbetare – djupintervju kompletterat med 2-3 tester, skräddarsydda för rollen
    Ordinarie pris 14 900:-, med rabatt 11 175 kr.
  • Chef/ledare, djupintervju mot kravprofil, kompletterat med 3-4 tester skräddarsydda för rollen samt innehållande test som mäter riskbeteende
    Ordinarie pris 21 900:-, med rabatt 16 425 kr.

För hela rekryteringsprocesser – fast arvode enligt offert.

logga-envolytics

Envolytics hållbarhetsbyrå

Föreningens medlemsföretag har 15 % rabatt på Envolytics tjänster.

Envolytics hållbarhetsbyrå kan stötta er i hållbarhetsredovisning, diplomering inom Svensk Miljöbas samt leverantörs- och avtalsuppföljningar på hållbarhet. Har ni inte riktigt kommit igång med ert hållbarhetsarbete så stöttar de er gärna i att komma igång.

De har också en Grundläggande miljöutbildning i NanoLearningformat – där du enkelt går kursen steg för steg när du har några minuter över. Ordinarie pris 699 kr, med rabatt 594 kr.

Läs mer på www.envolytics.se

Geometra

Geometra

Medlemmar i Svensk Solenergi får 4 000 kronor rabatt första året för Geometra och betalar då 5 900 kronor istället för ordinarie pris 9 900 kronor per år. Geometra är ett lättanvänt kalkylverktyg med hög funktionalitet för byggbranschen. För montering av solceller kan man enkelt räkna på takytan och dess lutning för att snabbt ge anbud till kunder och därefter vara redo att sätta igång arbetet. I Geometra kan man mäta upp ytor, tid- och prissätta alla projekt samt säkerställa processen genom hela kedjan från kalkyl till produktion. Geometra stöder 2D/ PDF-ritningar, 3D/ IFC-modeller och man kan samarbeta med kollegor och underleverantörer i samma verktyg. I en licens ingår all support, utbildning, uppdateringar och obegränsad fillagring. Läs mer –>

Finns intresse att prova Geometra? Kontakta Johan Fogelström eller prova gratis i 30 dagar

värderingsdata

Värderingsdata

Värderingsdatas verktyg VD Pro är ett brett analysverktyg för fastighetsbranschen, som nu har utvecklats med fler tids- och pengabesparande funktioner. I samband med den nya releasen tillgängliggörs alla gällande detaljplaner i verktyget. Verktyget kan bland annat användas för att söka information eller analysera hela den svenska fastighetsmarknaden, då alla Sveriges cirka 3,3 miljoner fastigheter finns i systemet.

Varför VD Pro?

  • All fastighetsinformation och marknadsinformation samlad på ett ställe.
  • Snabbt och enkelt att hitta potentiella affärer för både obebyggd och bebyggd mark.
  • Värdera, analysera och simulera fastigheters marknadsvärde.
  • Se hur driftkostnaden påverkar värderingen av solcellsinstallationer

Medlemmar i Svensk Solenergi får 15 000 kronor i rabatt första året vid tecknande av ett 2-årsavtal.

Läs mer och boka upp en kostnadsfri demo
Vid frågor, skicka e-post till info@varderingsdata.se

Nordic Finance Logga

Nordic Finance

Nordic Finance erbjuder medlemmar i Svensk Solenergis kunder ett finansieringserbjudande med ett koncept där kundernas leasingkostnader skjuts på framtiden några månader – men dom får leveransen av solceller redan idag. Den senaste tidens ökade kostnader för alla företag innebär en försiktighet och ökat kostnadsfokus vilket gör att flera investeringar skjuts på framtiden. Därför erbjuder vi detta för att underlätta kundens beslut att våga investera i exempelvis en ny solcellsanläggning. Detta innebär att kundens kassa blir intakt samt att de hinner börja använda anläggningen några månader innan leasingkostnaden börja falla ut.

Räkna på din nya solcellsanläggning här.

Intresserad? Kontakta leasingexpert Urban Reese
Telefon: +46 76 855 16 96
E-post: urban.reese@nordicfinance.com.