Externa erbjudanden för våra medlemmar

Som medlemsföretag får ni även tillgång till förmånliga erbjudanden på produkter och tjänster från våra partners. Erbjudandena kan vara tidsbegränsade, men gäller så länge de finns här på hemsidan.

Kontakta kansliet om ditt företag också har erbjudanden till våra medlemmar.

Ivar stuiods logotyp

IVAR Studios

Som medlem i Svensk Solenergi får du 10% rabatt på IVAR Studios tjänster för att utveckla er digitala kommunikation och virtuella besök på nätet. Som ledande utvecklare av virtuella turer, 360-video och VR i Norden är de experter på att skapa digitala besök som fångar besökare både online, på mässor och som kan hjälpa er sälja bättre.

IVAR Studios är prisbelönade för sina nydanande och innovativa lösningar kring digital storytelling, och anlitas för sin expertkunskap av kunder över hela världen – allt från National Geographic och stora organisationer till små svenska omställningsbolag.

Läs mer på www.ivar.studio och kontakta dem för ett förutsättningslöst möte på hello@ivar.studio.

Signpost

Som medlem i föreningen har du möjlighet att få professionellt stöd i dina rekryteringar, vid behov av interimskonsulter eller en second opinion på en kandidat i en rekryterings­process!

Signposts seniora konsulter är certifierade i marknadens mest välrenommerade arbets­psykologiska tester. Med tester som komplement kan vi ge ytterligare besluts­underlag vad gäller en tilltänkts kandidats egenskaper, styrkor och utvecklings­områden – potential/riskbeteenden samt attityder och värderingar.

Medlemmar i Svensk Solenergi har 25 procent rabatt på person­bedömningar, så kallade second opinions, som finns i två nivåer:

  • Medarbetare – djupintervju kompletterat med 2-3 tester, skräddarsydda för rollen
    Ordinarie pris 14 900:-, med rabatt 11 175 kr.
  • Chef/ledare, djupintervju mot kravprofil, kompletterat med 3-4 tester skräddarsydda för rollen samt innehållande test som mäter riskbeteende
    Ordinarie pris 21 900:-, med rabatt 16 425 kr.

För hela rekryteringsprocesser – fast arvode enligt offert.

ecarexpo-logga

eCarExpo

eCarExpo har i år förstärkt mässan med en stor satsning på solenergi.  

Som medlem i Svensk Solenergi får du dels möjlighet att boka monter med en veckas förtur inom segmentet solenergi. Ditt företag får också 10 % rabatt på ordinarie kvadratmeterpriser.

Du som medlem kommer att kontaktas av Therése Söderström för att tillsammans med henne skräddarsy en monter som passar er både vad gäller storlek, placering i lokalen och utförande.

 

Vid frågor, kontakta Therése Söderström, therese@elife.se
logga-envolytics

Envolytics Hållbarhetsbyrå

Som medlem i Svensk Solenergi har du möjlighet till professionellt stöd i ditt hållbarhetsarbete. Dessutom får alla föreningens medlemmar 15 % rabatt på deras tjänster.

Envolytics hållbarhetsbyrå kan stötta er i hållbarhetsredovisning, diplomering inom Svensk Miljöbas samt leverantörs- och avtalsuppföljningar på hållbarhet. Har ni inte riktigt kommit igång med ert hållbarhetsarbete så stöttar de er gärna i att komma igång.

De har också en Grundläggande miljöutbildning i NanoLearningformat – där du enkelt går kursen steg för steg när du har några minuter över. Ordinarie pris 699 kr, med rabatt 594 kr.

Läs mer på deras hemsida – www.envolytics.se