Externa erbjudanden för våra medlemmar

Medlemsföretag har tillgång till erbjudanden på produkter och tjänster från våra partners. Erbjudandena kan vara tidsbegränsade, men gäller så länge de finns här på hemsidan.

Kontakta kansliet om ditt företag också har erbjudanden till våra medlemmar.

Ivar stuiods logotyp

IVAR Studios

Som medlem i Svensk Solenergi får du 10% rabatt på IVAR Studios tjänster för att utveckla er digitala kommunikation och virtuella besök på nätet. Som ledande utvecklare av virtuella turer, 360-video och VR i Norden är de experter på att skapa digitala besök som fångar besökare både online, på mässor och som kan hjälpa er sälja bättre.

IVAR Studios är prisbelönade för sina nydanande och innovativa lösningar kring digital storytelling, och anlitas för sin expertkunskap av kunder över hela världen – allt från National Geographic och stora organisationer till små svenska omställningsbolag.

Läs mer på www.ivar.studio och kontakta dem för ett förutsättningslöst möte på hello@ivar.studio.

Signpost

Som medlem i föreningen har du möjlighet att få professionellt stöd i dina rekryteringar, vid behov av interimskonsulter eller en second opinion på en kandidat i en rekryterings­process.

Signposts seniora konsulter är certifierade i marknadens mest välrenommerade arbets­psykologiska tester. Med tester som komplement kan Signpost ge ytterligare besluts­underlag vad gäller en tilltänkts kandidats egenskaper, styrkor och utvecklings­områden – potential/riskbeteenden samt attityder och värderingar.

Medlemmar i Svensk Solenergi har 25 procent rabatt på person­bedömningar, så kallade second opinions, som finns i två nivåer:

  • Medarbetare – djupintervju kompletterat med 2-3 tester, skräddarsydda för rollen
    Ordinarie pris 14 900:-, med rabatt 11 175 kr.
  • Chef/ledare, djupintervju mot kravprofil, kompletterat med 3-4 tester skräddarsydda för rollen samt innehållande test som mäter riskbeteende
    Ordinarie pris 21 900:-, med rabatt 16 425 kr.

För hela rekryteringsprocesser – fast arvode enligt offert.

ecarexpo-logga

eCarExpo

eCarExpo har i år förstärkt mässan med en stor satsning på solenergi.  

Som medlem i Svensk Solenergi får du dels möjlighet att boka monter med en veckas förtur inom segmentet solenergi. Ditt företag får också 10 % rabatt på ordinarie kvadratmeterpriser.

Du som medlem kommer att kontaktas av Therése Söderström för att tillsammans med henne skräddarsy en monter som passar er både vad gäller storlek, placering i lokalen och utförande.

 

Vid frågor, kontakta Therése Söderström, therese@elife.se

logga-envolytics

Envolytics Hållbarhetsbyrå

Föreningens medlemsföretag har 15 % rabatt på Envolytics tjänster.

Envolytics hållbarhetsbyrå kan stötta er i hållbarhetsredovisning, diplomering inom Svensk Miljöbas samt leverantörs- och avtalsuppföljningar på hållbarhet. Har ni inte riktigt kommit igång med ert hållbarhetsarbete så stöttar de er gärna i att komma igång.

De har också en Grundläggande miljöutbildning i NanoLearningformat – där du enkelt går kursen steg för steg när du har några minuter över. Ordinarie pris 699 kr, med rabatt 594 kr.

Läs mer på www.envolytics.se

Geometra

Geometra

Medlemmar i Svensk Solenergi får 4 000 kronor rabatt första året för Geometra och betalar då 5 900 kronor istället för ordinarie pris 9 900 kronor per år. Geometra är ett lättanvänt kalkylverktyg med hög funktionalitet för byggbranschen. För montering av solceller kan man enkelt räkna på takytan och dess lutning för att snabbt ge anbud till kunder och därefter vara redo att sätta igång arbetet. I Geometra kan man mäta upp ytor, tid- och prissätta alla projekt samt säkerställa processen genom hela kedjan från kalkyl till produktion. Geometra stöder 2D/ PDF-ritningar, 3D/ IFC-modeller och man kan samarbeta med kollegor och underleverantörer i samma verktyg. I en licens ingår all support, utbildning, uppdateringar och obegränsad fillagring. Läs mer –>

Finns intresse att prova Geometra? Kontakta Johan Fogelström eller prova gratis i 30 dagar

värderingsdata

Värderingsdata

Värderingsdatas verktyg VD Pro är ett brett analysverktyg för fastighetsbranschen, som nu har utvecklats med fler tids- och pengabesparande funktioner. I samband med den nya releasen tillgängliggörs alla gällande detaljplaner i verktyget. Verktyget kan bland annat användas för att söka information eller analysera hela den svenska fastighetsmarknaden, då alla Sveriges cirka 3,3 miljoner fastigheter finns i systemet.

Varför VD Pro?

  • All fastighetsinformation och marknadsinformation samlad på ett ställe.
  • Snabbt och enkelt att hitta potentiella affärer för både obebyggd och bebyggd mark.
  • Värdera, analysera och simulera fastigheters marknadsvärde.
  • Se hur driftkostnaden påverkar värderingen av solcellsinstallationer

Medlemmar i Svensk Solenergi får 15 000 kronor i rabatt första året vid tecknande av ett 2-årsavtal.

Läs mer och boka upp en kostnadsfri demo
Vid frågor, skicka e-post till info@varderingsdata.se

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Tel: 08-441 70 90
info@svensksolenergi.se
Org.nr: 882601-2711

Följ oss

© Svensk Solenergi 2021