31 augusti 2023 |

Alstra söker Solcellsprojektör

Vill du arbeta för ett spännande företag som befinner sig i en expansiv tillväxtresa?

Arbetsuppgifter

I rollen som Solcellsprojektör hos Alstra ansvarar du för att tillsammans med Alstras säljare hitta den mest optimala lösningen för kunden. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att producera offerter där du är ansvarig för framtagning och beräkning av offerter utifrån underlaget som Alstras säljare lämnar in. I rollen ges du även möjlighet till att utveckla befintliga rutiner, strukturer och arbetssätt. Hos Alstra välkomnas dina idéer och kreativa lösningar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Relevant utbildning inom solceller eller el, såsom solcellsprojektör eller liknande
• Arbetslivserfarenhet från en roll med liknande arbetsuppgifter
• Fördelaktigt med kompetens inom el-lära och byggteknisk kunskap
• God dator- och systemvana samt erfarenhet av PV*SOL
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att lyckas och trivas i rollen hos oss tror vi att du är en nyfiken person som bidrar med nya idéer och perspektiv. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra samt säkerställer att allt blir slutförd i tid. Vid uppkomna problem söker du lösningar i uppkomna problem och driver ditt arbete framåt genom din struktur, noggrannhet och engagemang. Därtill anstränger du dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Slutligen besitter du en god förmåga att fatta beslut baserat på din tekniska kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Halmstad
Lön: Enligt överenskommelse
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Trevor Locke på 072-070 82 02 eller via mail på trevor.locke@alstraenergi.se

  • Inga träffar.