13 december 2022 |

Senior Product Manager

KP söker dig!

Är du en person som tar det komplexa och gör det enkelt, har en passion för hållbarhet och vill vara med och bidra på riktigt? KP är Sveriges ledande distributör inom solenergi, laddinfrastruktur och energilagring och en del av OKQ8-koncernen. Vi levererar produkter och system till hundratals återförsäljare i Norden.

Vi har en tydlig vision att forma morgondagens samhälle genom att leverera hållbar energi idag – För dig, för vår planet och för nästa generation.

KPs uppdrag är att hjälpa energibranschen att accelerera omställningen genom att leverera avancerade produkter och tjänster på ett enkelt och pålitligt sätt.

Vad vi erbjuder dig
Hos oss blir du en del av en tillväxtbransch där du får lära dig att arbeta mer agilt och ta beslut. Du får arbeta med engagerade kollegor som brinner för den hållbara utvecklingen lika mycket som du gör. Du kommer få möjlighet att utveckla dig själv inom rollen och vara med och forma vårt företags framtid och varumärke. Du erbjuds även flertalet förmåner i form av bland annat tjänstepension, ersättning vid föräldraledighet, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag mm.

Kom så accelererar vi energiomställningen tillsammans!

Nu söker vi en Senior Product Manager: Senior Product Manager - KP | Jobylon

  • Inga träffar.