25 mars 2020 |

Svensk Solenergi rekryterar kommunikatör

Vår bransch växer och vi behöver utöka vårt kansli med en kommunikatör.

Svensk Solenergi är en branschförening som med cirka 260 professionella medlemmar representerar såväl den svenska solenergibranschen som andra aktörer med huvudaffär utanför solenergi men som verkar inom solenergiområdet.

Du kommer ansvara för vår kommunikation – intern och extern; hemsida och sociala medier, pressmeddelanden, produktion av informations- och profilmaterial.

Du kommer vara en del av redaktionsrådet för Tidningen Svensk Solenergi och ansvara för mediakampanjer. Du blir den som internt ansvarar för arbetet kring vårt årliga Solenergipris.

Du kommer genomföra workshops, webbinarier och andra event, samt genomföra enkäter, både interna och externa.

Önskvärda meriter är eftergymnasial examen inom media eller kommunikation, samt erfarenhet av att arbeta med korta deadlines, skriva för dagstidning och att delta i redaktionsmöten. Du ”kan” text och bild, och kan även göra enkla filmer och annat informationsmaterial. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att producera poddar, foto och film.

Du ska vara en driven och välstrukturerad person med stort intresse för förnyelsebar energi i allmänhet och för solenergi i synnerhet. Alla anställda på kansliet måste bottna i föreningens frågor och kunna representera medlemsföretagen.

Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor ring vd Anna Werner, 08-441 70 99.

Välkommen med din ansökan till rekrytering @ svensksolenergi.se

  • Inga träffar.