Tidningen Svensk Solenergi Nr.2 (2020)

Vi börjar med att ge en uppmaning, eller kanske en uppmuntran, till alla småhusägare som är nyfikna på solel – som det här numret riktar sig till. När du har läst ditt nummer av denna tidning – dela den vidare. Sprid budskapet!

Absolut, det här en branschtidning, egentligen. Den går ut till företag som arbetar med solenergi på olika sätt: Installationsföretag, solelhandlare, solenergikonsulter. I en förlängning kanske också till ställningsbyggare, solutbildare och batteriexperter.

Nåväl. Tanken är inte att det här numret av tidningen ska stanna i branschen. Tvärtom. Den innehåller massor av inspiration till ”vanliga” människor som kan tänka sig att installera en solelanläggning, sol-rookies. Vår förhoppning är att tidningen ska vandra från "hand till hand". Någon kanske läser i den och blir inspirerad själv, för att sedan dela den vidare till en bekant som verkar nyfiken på solel. Tänk er – en sån där tidskrift som finns på jobbet som det står ”För cirkulation” på. När du läst den skriver du dina initialer på en lista och skickar vidare till en kollega. Varför inte göra på samma sätt här?

Det här är tidningen för cirkulation!

 

Läs tidningen nedan

  • Inga träffar.